Over

Even voorstellen

De drijvende kracht achter ZEN op school dat ben ik: Marga Sannema (1970). Ik woon samen met Jeroen en ik ben trotse moeder van Julia (10) en Valérie (8). Ik doe al 20 jaar aan diverse vormen van yoga, mindfulness en meditatie. Het geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd en zorgt voor focus en balans. Uit ervaring met mijn eigen kinderen weet ik dat kinderyoga en mindfulness veel voor een kind kan doen. Het geeft een kind zelf de touwtjes in handen over zijn eigen lijf en hoofd. Dit heeft mij geïnspireerd om na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven kinderyoga en mindfulness docente te worden en ZEN op school op te richten.


Ik heb diverse opleiding gevolgd waaronder de kinderyoga opleiding bij de kinderyoga academie van Helen Purperhart en de opleiding mindfulness en meditatie voor kinderen bij holistisch opleiding- en kindercentrum Arterre. Ook heb ik de advanced study schoolverlichting gedaan bij de nieuwe yogaschool in Amsterdam.  Jaarlijks school ik mezelf bij met nieuwe opleidingen op het gebied van kinderyoga, meditatie en mindfulness.

Op mindfulness gebied heb ik de 8 weekse MBSR (mindfulness based stress reduction)  gevolgd,  de 8 weekse Mindfulness based compassietraining  en een mindful year voor volwassenen bij BFC mindfulness & compassie.